Üdvözöljük

IV. Béla Király tér

Szolgáltatásaink

 

Jelen oldalunkon a lakosság és üzleti partnereink számára elérhető, legkeresettebb szolgáltatásainkról, és a szolgáltatások díjszabásáról tájékozódhat.

További szolgáltatási területünktől függő díjszabásainkat, az adott Divízió oldalán tekintheti meg.

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től, a reklámgazdai szolgáltatás keretében a város közterületein elhelyezett, zöld, íves felsőkeretű, Dunakeszi címerrel ellátott táblakereteken bérelhet reklámfelületet.


Árak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től hulladékkezelés céljából háromféle konténert rendelhet:

  • Sittes konténer 3-4-5m3: csak és kizárólag építőipari, nem éghető sitt anyag (tégla, beton, égetett kerámia építőanyagok, cement alapú kötőanyagok… stb.) kerülhet a konténerbe. Nem kerülhet a konténerbe gipszkarton, csomagolóanyag, göngyöleg bármilyen formába, PURhab, festékek és egyéb segédanyagok).
  • Zöld hulladékos konténer 3-4-5m3: kizárólag a háztartásban termelődő zöldhulladék (falevél, fű, ágak, gallyak, egyéb növényi eredetű darabos hulladék). A házhoz menő zöldhulladék-szállítás mennyiségi- és méretkorlátait túllépő hulladék esetén. Figyelem! A konténert nem szabad túltölteni!
  • Kommunális hulladék 3-4-5m3: Minden, a háztartásban termelődő hulladék- és lom-jellegű darabos eszköz. Nem kerülhet a konténerbe a sitt jellegű Hulladék!
  •  

Árak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től rendszeres vagy alkalmi időtartamra, sportolás és rendezvény célra az alábbi linken letölthető termek bérlésre van lehetősége.


Árak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. távhőszolgáltatásnak alap- és egységdíjairól az alábbi dokumentumban tájékozódhat.

 

Árak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. távhőszolgáltatásnak alap- és egységdíjairól az alábbi dokumentumban tájékozódhat.


Árak

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. rendszeres, kommunális hulladékszállításának havidíjairól az alábbi dokumentumban tájékozódhat.


Árak